Chip Tuning Finland Jälleenmyyjät

Takaisin

Konekoski Oy Loimaa

35 vuotta asiantuntevaa Valtra huolto- ja varaosapalvelua

Konekoski Oy on 1980 perustettu perheyritys. Yhtiön toimiala on kotimaisten Valtra ja Valmet traktoreiden huolto- ja varaosapalvelut, sekä maatalous-, maanrakennus- ja kiinteistökoneiden varaosien, työlaitteiden, tarvikkeiden ja kulutusosien myynti. Yrityksellä on myös IKH työkalu- ja varaosamyymälä Forssassa. Yrityksellä on toimipisteet Forssassa ja Loimaalla.Huoltoasioissa palvelemme myös Huittisten ja Turun alueilla hyvin varustetuilla huoltoautoilla.

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Toimimme Chip Tuning Finland moottorioptimointien virallisena jälleenmyyjänä. Optimointeja teemme traktoreihin, työkoneisiin, sekä henkilö-ja pakettiautoihin. Optimoinnilla saat ajoneuvoosi enemmän tehoa, enemmän väääntöä ja parempaa polttoainetaloudellisuutta. Optimoinnilla vältyt parhaissa tapauksissa kalliilta koneinvestoinnilta. Optimoinnit tarvittaessa asiakkaan luona Forssan sekä Loimaan alueella.

Tuotamme ja markkinoimme korkealaatuisia jälkimarkkinointipalveluja omalle toimialallemme. Panostamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja toimittajiemme kanssa vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti tuotteidemme sekä palvelujemme jatkuvaan parantamiseen. Tässä työssä suurin voimavaramme on suhteemme asiakkaisiimme ja heidän asiantuntemukseensa.

Tervetuloa palveltavaksi!

Konekoski Oy Loimaa
Turuntie 63 32200 Loimaa
050 376 5144
050 376 5148
sami.koski@konekoski.fi
juho.nurmi@konekoski.fi
www.konekoski.fi

Ma-Pe: 08.00-16.00 La-Su: Suljettu