Chip Tuning Finland Jälleenmyyjät

Takaisin

CclDesign Oy

Olemme yritys, joka tekee peruskorjauksista yliteippauksiin kaiken ammattitaidolla, sopivaa hintatasoa unohtamatta. Meillä on osaajia niin moottorioptimointeihin, maalaustöihin, erikoisfixauksiin kuin mainosalan töihin.

Tarjoamme aina asiallista ja luotettavaa palvelua ammattitaidolla. Asiointi kanssamme on luotettavaa sekä miellyttävää; meillä on alasta vankka kokemus, ajankohtainen tietotaito sekä nykyaikaiset menetelmät. Joustavat työaikamme mahdollistavat modernin sekä tasokkaan asiakaspalvelumuodon- palvelemme iltaisin sekä myös viikonloppuisin.

Samoissa tiloissa Hollolassa kanssamme toimii teippejä maahantuova Quartz sekä tunnettu moottoripyöräkorjaamo Bike & Tuning. Autoalan ammattilaiset palveluksessanne! Kaikki työt ajanvarauksella, näin takaamme yksilöllisen palvelun sekä laadukkaan lopputuloksen.

- Moottorioptimoinnit
- Ajoneuvodiagnostiikka
- Ajoneuvojen käsinpesut
- Sisäpuhdistukset
- Pinnoitteet
- Vahaukset
- Teippaukset + Kalvotukset
- Korityöt
- Maalaukset
- Huollon sijaisauto *(VELOITUKSETTA MOOTTORIOPTIMOINTI ASIAKKAILLE)

Ainoa kulu sijaisautosta on polttoaine*. Auto luovutetaan täydellä tankilla ja palautetaan täyteen tankattuna. Huoltojen ja muiden palveluiden yhteydessä vuorka-hinta sopimuksen mukaan.

CclDesign Oy
Laanikuja 2 15870 Hollola
010 3398981
info@ccldesign.fi
www.ccldesign.fi

Ma-Pe: 08.00-18.00 Viikonloppuisin: Sovittaessa