Toimitusehdot ja takuu

Toimitusehdot

Ajoneuvon tulee ohjelmointiin tullessaan olla kaikilta osiltaan teknisesti moitteettomassa kunnossa. Ilmanpuhdistimen tulee olla uusittu tai sen tulee olla puhdas. Mikäli autossa on havaittu tehohäviötä alkuperäiseen verrattuna tulee tehohäviön aiheuttavat viat selvittää ja korjata ennen ohjelmointiin tuloa. Lisäksi asiakkaan tulee ilmoittaa ennen ohjelmointia kaikki tekniset muutokset mitä ajoneuvoon on tehty aiemmin verrattuna vastaavaan sarjavalmisteiseen versioon. Näin varmistetaan onnistunut optimointi ajoneuvolle. Kaikki ohjelmointipalvelumme ovat tarkoitettu vain kilpakäytössä, ei tieliikennekäytössä oleville ajoneuvoille. Emme vastaa ajoneuvon vääränlaisesta käytöstä tai tästä aiheutuvista kustannuksista/sanktioista. Työn tilaaja vastaa ajoneuvon oikeasta käyttötarkoituksesta. Käytettäessä ajoneuvoa muuhun kuin kilpailutoimintaan tulee työn tilaajan selvittää muutoskatsastus tarve katsastusviranomaiselta. Optimointityön tilaaja vastaa itse ajoneuvon muutoksen vaatimista ilmoituksista ja mahdollisesta muutoskatsastuksesta. Palveluidemme hinnat eivät sisällä ajoneuvon muutoskatsastusta, päästömittausta, päästömittaustodistuksia tai muita tähän vaadittavia dokumentteja. Emme tarjoa ajoneuvon muutoskatsastuspalvelua vähäpäätöisille ajoneuvoille. Emmekä tarjoa lisätietoja ajoneuvon muutoskatsastuksesta. Tarkemmat tiedot ajoneuvosi muutoskatsastuksesta sekä vaatimuksista antaa esimerkiksi katsastuskonttorit sekä Traficom. Ajoneuvon omistajan /haltijan tulee selvittää myyjäliikkeestä tai maahantuojalta ajoneuvokohtaiset huoltoa ja takuuta koskevat erityisehdot. Ajoneuvokohtaiset teho- ja vääntöarvot ennen ja jälkeen ohjelmoinnin ovat yleisiä mallikohtaisia arvoja. Ne ovat vain suuntaa antavia ja lopputulos voi poiketa ajoneuvokohtaisesti ajoneuvon iästä, ajomäärästä, teknisestä kunnosta ja vuosimallikohtaisista eroista sekä mm. vaihteistotyypistä johtuen.

Takuu

Chip-tuning.fi antaa täyden takuun toimivuudelle ja KOLMEN (3) vuoden takuun asentamillemme ohjelmille. Muiden asentamiemme tuotteiden kohdalla takuu määräytyy tuotekohtaisesti. Viritys- ja kilpaosille emme myönnä takuuta. Takuu ei kata vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa. Takuu ei koske ajoneuvon sähköjärjestelmään tullutta vikaa tai muuta kolmannen tekijän aiheuttamaa, muistipiirin tai ohjainlaitteen vioittumista tai toiminta häiriötä. Takuu ei koske moottoriurheilu käyttöä tai vastaavaa raskasta käyttöä ääriolosuhteissa. Takuu ei koske ajoneuvon mekaanisia osia. Ajoneuvon huollon yhteydessä suoritettava ohjelmapäivitys voi pyyhkiä ohjelmointimme pois käytöstä tai aiheuttaa sen toimintahäiriön. Asiakas on velvollinen tiedustelemaan asiasta ennen toimenpidettä. Takuu ei koske huoltopäivityksestä aiheutunutta häiriötä tai huollossa pyyhkiytynyttä ohjelmointia. Mikäli asiakas haluaa pyyhkiytyneen ohjelman tilalle uuden optimointiohjelman, on kyseessä uudelleenohjelmointi eli uusi erillinen tilaus. Ohjainlaitteen avaaminen tai muiden muutosten suorittaminen ohjelmoinnin jälkeen huoltoportin kautta aiheuttaa takuun raukeamisen välittömästi. Takuu rajoittuu moottorin ohjainlaitteeseen edellä mainittujen ehtojen mukaisesti. Takuun korvausvastuu koskee moottorin ohjainlaitetta ja sen vaihtotyöstä ja päivityksestä aiheutuneita kustannuksia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin. Viallisen ohjainlaitteen korjaamiseen tai uusimiseen tulee olla mahdollisuus kohtuullisessa ajassa. Käytettäessä ulkopuolista huolto/korjauspistettä tulee Chip-tuning.fi toimia työn tilaajana.

Tyytyväisyystakuu

Chip-tuning.fi myöntää kaikille tehdyille ohjelmoinneille tyytyväisyystakuun: Mikäli asiakas ilmoittaa tyytymättömyytensä ohjelmointiin 14 vuorokauden sisällä ohjelmoinnista ja uudelleenohjelmoinneillakaan ei päästä asiakasta tyydyttävään lopputulokseen, palautetaan ajoneuvoon takaisin ohjelmaversio, joka ajoneuvossa oli alun perin paikoillaan ennen Chip-tuning.fi suorittamaa optimointia. Tällaisessa palautustilanteessa palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä se hinta, jonka hän on ohjelmoinnista maksanut. Palautuksen piiriin eivät kuulu tapauskohtaiset mahdolliset kilometrikorvaukset ja päivärahat. Lisäksi ajoneuvon diagnoosi-pistokkeeseen ja/tai ohjainlaitteeseen asentamamme sinetin murtaminen 14 vuorokauden huomautusajan kuluessa aiheuttaa tyytyväisyystakuun raukeamisen välittömästi.

Maksuehdot

  • Yksityiset: käteinen työtä vastaanotettaessa, tilisiirto paikan päällä, pankkikortti ja luottokortti. Kortilla maksettessa veloitamme 1,5% maksukorttilisän kokonaissummasta
  • Aidosti korotonta maksuaikaa 12kk jopa 6000€ asti. Svea Ekonomi tarjoaa asiakkaillemme aidosti korotonta maksuaikaa isoimpiinkin hankintoihin. Veloitus 5,00 € + palvelupalkkio 6,0 % kokonaissummasta. Kuukausikulut 0 €   Lue lisää
  • Yritykset: samoin kuin yksityisillä, laskutusasiakkailla 7pv netto + laskutuslisä 20€
  • Viivästyskorko: 10%
  • Toimitusaika: ajanvaraus ohjelmointiin etukäteen joko puhelimella tai sähköpostitse
  • Perumatta jätetyistä ajanvarauksista perimme sovitusta kauppahinnasta 40%. Peruminen tulee tapahtua viimeistään 3vrk ennen sovittua ajankohtaa. Peruminen tulee aina suorittaa puhelimitse.
  • Valmiiden töiden ilmainen säilytys on 5 vrk, jonka jälkeen veloitamme auton säilytyksestä. Mikäli asiasta ei toisin ole sovittu. Ilmoitamme asiakkaalle 24t etukäteen maksullisen ajan alkamisesta. Ajoneuvon säilyttämisestä veloitamme 12,40€/vrk.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.