Olemme muuttaneet uusiin isompiin moderneihin tiloihin

07.01.2020

Chip Tuning Finland Oy


Ohjelmoinnit Bosch MD/MG1 ohjainlaiteisiin!

24.08.2019
Pitkän odottamisen jälkeen nyt se on mahdollista... Jatkossa tarjoamme optimointeja lähes kaikkiin uusiin Bosch MD/MG1 moottorinohjauksiin. Ensimmäisiin BMW:n G-sarjan MD/MG1 ohjainlaitteisiin päästiin hyvinkin nopeasti käsiksi jo viime vuoden puolella mutta muiden auton valmistajien kuten VAG, PSA, MB, Porsche... ohjainlaitteiden salaus oli toteutettu eri tyyppisesti. Ohjelmointityökaluvalmistajien sitkeä tuotekehitystyö tuotti tulosta ja nyt meillä on myös mahdollisuus ohjelmoida muiden auton valmistajien MD/MG1 ohjainlaitteet.

Optimoinnit onnistuvat jatkossa BMW:n malleihin suoraan OBD:n kautta mutta toistaiseksi muiden merkkien kohdalla ohjelmoinnit suoritetaan suoraan ohjainlaitteeseen. Ohjainlaitetta ei tarvitse avata! Kommunikointi onnistuu suoraan ohjainlaitteen liittimien kautta. Pian tulemme myös tarjoamaan "CVN-fixin" uusiin MD/MG1 ohjainlaitteisiin."CVN fixin" ansiosta huoltoliike ei pysty havaitsemaan ohjelma muutosta. Teemme jatkuvasti töitä näiden uusien ohjainlaitteiden parissa ja tästä syystä ohjelmoitavien ajoneuvojen lista kasvaa viikottain.

Uusien MD/MG1 ohjainlaitteiden ohjelmoinnit alk. 549€

Ota yhteyttä ja varataan aika autosi päivitykselle


Mercedes-Benz EDC17/MED17 ohjelmoinnit suoraan OBD-portin kautta!

07.01.2019
Jatkossa tarjoamme kaikki Mercedes-Benz EDC17/MED17 ohjainlaitteiden ohjelmoinnit suoraan OBD-portin kautta ilman moottorinohjainlaitteen irroittamista/avaamista!

Tarjoamme kaikkiin Mercedes-Benz malleihin Stage1/2 päivityksiä. Mukaan lukien hybridi mallit.

Mercedes-Benz OBD-ohjelmoinnit alk. 549€

Ota yhteyttä ja varataan aika autosi päivitykselle.