Chip Tuning Finland Jälleenmyyjät

Takaisin

AS-Huolto Oy

AS-Huolto on autojen huollon ja korjaamisen rautainen ammattilainen ja olemme osa Bosch Car Service-ketjua. Asiointi AS-Huollossa on helppoa ja huoletonta. Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Tarjoamme laadukkaan huollon tai korjauksen autoosi merkistä ja vuosimallista riippumatta.

AS-Huolto palvelee asiakaslähtöisesti
Määräaikaishuollot ja korjaukset takuutöinä valmistajan myöntämä takuu säilyttäen. Tarjoamme varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamolle, on auto sitten takuuikäinen tai vanhempi.

Olemme monimerkkikorjaamo, joten pystymme huoltamaan ja korjaamaan kaikki henkilöauto- ja pakettiautomerkit. Tarjoamme palveluita, jotka liittyvät läheisesti autosi toimivuuteen, ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Näistä esimerkkeinä ovat rengaspalvelut, pyörien nelipistesuuntaus ja ilmastointilaitteiden huolto. Tarjoamme myös monipuolisesti moottorinoptimointi palveluita.

Olemme erikoistuneet määräaikaishuoltoihin, joten sinun tarvitsee tietää vain autosi rekisteritunnus ja ajetut kilometrit. Me hoidamme autosi ammattitaidolla kuntoon siitä eteenpäin!

- Moottorioptimoinnit
- Kattavat määräaikais- ja kausihuollot
- Sijaisautopalvelu
- Pikahuolto
- Pakokaasutesti
- Diagnostiikka
- Renkaiden myynti, vaihto, tasapainotus ja kausisäilytys
- Alusta- ja jarrutyöt
- Katsastuspalvelu
- Jarrutestaus
- Ilmastointihuollot
- Lasityöt
- Varaosat

AS-Huolto Oy
Alaniitynkatu 5 53550 Lappeenranta
010 504 3700
juha-pekka.aitala@as-huolto.fi
lappeenranta@as-huolto.fi
www.as-huolto.fi

Ma-Pe: 08.00-16.30